Shakira, atacată în parc de mistreți: „Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil”

Shakira a avut parte de o întâmplare soră cu moartea atunci când artista a fost atacată în parc de doi mistreți care au fugit în pădure cu geanta ei.

30 sept. 2021, 16:51
Shakira, atacată în parc de mistreți: „Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil”

Shakira a dovedit că este nu numai o artistă îndrăzneață, dar și o femeie neînfricată după ce a fost atacată de doi mistreți, într-un loc public, și anume un parc.

Cântăreața a povestit neobișnuita întâmplare pe Instagram. Ea a relatat că mistreții i-au furat geanta și au fugit în pădure, asemenea unor tâlhari. Din fericire, Shakira și-a recuperat poșeta, așa cum a povestit și pe rețelele de socializare.

„Priviți ce-au făcut doi mistreți care m-au atacat în parc cu poșeta mea. Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil. Au distrus tot”, a afirmat, revoltată, cântăreața.

În postarea video Shakira îi cere fiului ei și al fotbalistului Gerard Piqué de la FC Barcelona să confirme întreaga poveste.

„Milan, spune adevărul. Spune cum a înfruntat mama ta mistreții”, îi spune Shakira băiețelului ei.

Shakira este ultima victimă a mistreților care devin din ce în ce mai agresivi în capitala catalană în ultimii ani.

În 2016, poliția spaniolă a primit 1.187 de apeluri privind atacuri ale mistreților asupra câinlor sau mistreți care încurcă traficul sau chiar lovesc mașini pe stradă, relatează Digi24.

Shakira. TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Cine a câştigat prima ediţie din noul sezon

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO UPDATE

 Radu Ștefan Bănică este câștigătorul „Te cunosc de undeva” din 6 februarie 2021.

Tânărul, în prezent student la actorie, a fost marea revelație a primei gale din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Extrem de ambițios și dornic să pună în aplicare ceea ce a învățat până acum la UNATC, acesta a ascultat cu atenție fiecare indicație dată de Cristi Iacob și de Ozana Barabancea.

La orele de canto, acesta i-a lăsat o impresie plăcută juratei, care i-a lăudat abilitățile artistice și a presimțit un potențial imens.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Cel de-al 16-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu una dintre cele mai îndrăznețe distribuții a artiștilor care vor trăi magia transformărilor.

A1.11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, iar în fiecare săptămână, vreme de 15 ediţii, ruleta transforming-show-ului îi va pune la grea încercare.

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Transformări dintre cele mai diverse vor avea de executat cei 11 artiști concurenți, în prima gală a acestui sezon.
Campionii încep cu personaje pe măsura lor, aşa că Pepe va deschide sezonul într-un travesti pe măsura lui – Amanda Lear, în vreme ce Mirelei Vaida Ruly i-a adus un personaj foarte greu, atât din punct de vedere al vocii, cât şi al coregrafiei – Shakira.