Shame attack: Să atacăm frontal ruşinea

V-aţi îmbătat vreodată şi aţi dat SMS-uri foştilor iubiţi care v-au sunat a doua zi, ca să vă râdă în nas? Aţi simţit vreodată un nod în gât după ce aţi iesit de la toaletă unui club de fiţe, cu hârtia igienică lipită de talpa pantofului cu toc cui? Sau aţi fost vreodată la o întâlnire cu un super tip care v-a făcut să râdeţi cu gura până la urechi, ca mai apoi să observaţi, în oglindă, că aţi avut în tot acest timp spanac pe dinţi? Sau poate aţi apăsat "send" pe un mail cu poze deocheate, care era destinat iubitului, nu şefului?

RomaniaTV.net
03 mai 2014, 08:34
Shame attack: Să atacăm frontal ruşinea

Daca ati bifat macar unul dintre aceste momente minunate si unice, ati avut parte de un shame attack. Un moment scurt, in care ati simtit ca daca ar fi fost o gaura in pamant, in fata voastra, v-ati fi bagat capul in ea, chiar in acel moment.

Tradus ad literam, shame attack inseamna un atac al rusinii. Ce faceti ca sa treceti cu brio, fara sa mai resimtiti acea senzatie neplacuta de moliciune in genunchi si de nod in gat, de cate ori va aduceti aminte de rusinica simtita? Unii psihoterapeuti propun niste exercitii menite sa va scoata din zona voastra de comfort ca sa puteti creste si dezvolta personal.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.