Shaorma cu de toate la Vaslui: Un client a găsit „un DEGET” într-o delicatesă a unui fast-food local FOTO

Reprezentanţii Comisaritaului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Vaslui au efectuat un control la un cunoscut fast-food din centrul municipiului Vaslui după ce un client a reclamat că a achiziţionat un produs în care se afla degetul de la o mănuşă din plastic.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 15:12

Un bărbat din Vaslui a sesizat comisarilor de la Protecţia Consumatorului că, în data de 8 iulie, a achiziţionat o shaorma la pachet pentru un prieten, iar în momentul în care acesta a început să mănânce din produs a descoperit o bucată de plastic, potrivit Adevărul.

Pur şi simplu mi s-a făcut greaţă şi nu am mai putut să mănânc în acea seară„, a declarat clientul.

Citeşte şi Anunţul VIRAL al unui tânăr vasluian care vrea să-şi vândă orga FOTO

Deoarece era a doua oară când a găsit un corp străin în preparatul cumpărat de la respectivul fast food, astfel că decis să reclame la OPC societarea respectivă. El a ajuns cu plângerea luni, la prima oră şi în aceeaşi zi reprezentanţii CJPC Vaslui au mers în control la respectivul fastood.

Din păcate, clientul nu a venit cu produsul în care a găsit respectivul corp străin, plângerea fiind depusă la câteva zile de la achiziţionarea produsului. Comisarii CJPC Vaslui au desfăşurat în cursul zilei de ieri un control la respectiva societate, însă nu au fost descoperite nereguli nici la prepararea produselor, nici la păstrarea acestora şi nici în documente, motiv pentru care nu s-a aplicat nicio sancţiune, punându-li-se în vedere aspectele care ţin de respectarea protecţiei consumatorului„, a declarat şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi, Alexandru Hordilă.

Citeşte şi Localitatea Ştefan cel Mare din Vaslui, sărbătorită cu 50.000 de sarmale VIDEO