Sharon Osbourne o atacă pe Lady Gaga: „Nu eşti nimic mai mult decât o ipocrită”

Sharon Osbourne a intervenit în războiul declaraţiilor dintre fiica ei, Kelly, şi cântăreaţa Lady Gaga, spunând că aceasta din urmă foloseşte "intimidarea" împotriva fiicei ei.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 15:16
Sharon Osbourne o atacă pe Lady Gaga: „Nu eşti nimic mai mult decât o ipocrită”

Soţia lui Ozzy Osbourne, Sharon, a atacat-o pe Gaga după ce Kelly s-a certat cu ea pe tema show-ului de televiziune pe care îl prezintă, „Fashion Police”, potrivit „The Sun”.

Sharon îi răspundea cântăreţei Lady Gaga, care a scris pe blogul personal că emisiunea „Fashion Police” nu face decât să judece oamenii după felul în care arată şi Kelly ar trebui „să îşi asume responsabilitatea” pentru remarcile ei răutăcioase, spunând că i se pare ireal cum a devenit acum „o femeie slabă şi frumoasă care îşi bate joc de felul în care arată alţii”, deşi şi ea a avut probleme cu greutatea şi look-ul în trecut.

Lady Gaga i-a dat astfel o replică lui Kelly, care s-a plâns că fanii cântăreţei o terorizează pe Facebook şi Twitter din cauza greutăţii ei.

Sharon Osbourne nu s-a lăsat mai prejos, şi i-a scris lui Lady Gaga că: „Prin acţiunile tale împotriva lui Kelly, mi-ai arătat că nu eşti nimic mai mult decât o ipocrită care caută doar atenţie şi publicitate”.