Sharon Stone, dată în judecată de o fostă bonă a copiilor ei

Sharon Stone a fost dată în judecată de o fostă bonă filipineză a copiilor ei, care a acuzat-o pe actriţa americană de concediere abuzivă şi hărţuire.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 15:35
Sharon Stone, dată în judecată de o fostă bonă a copiilor ei

Acuzaţia a fost dezminţită de purtătorul de cuvânt al vedetei, care consideră că acea plângere în justiţie este „absurdă” şi a fost făcută „pentru a obţine bani”.

În plângerea ei, depusă marţi la Tribunalul din Los Angeles, Erlinda Elemen afirmă că vedeta din „Instinct primar” a făcut în prezenţa ei o serie de comentarii din care reieşea că, „dacă eşti filipinez, atunci eşti idiot” şi i-a interzis să vorbească în faţa copiilor, „pentru ca ei să nu înceapă să vorbească ca (ea)”.

Vedeta i-ar fi interzis, totodată, bonei, pe care a concediat-o în 2011, să citească Biblia în casa ei.

Începând din august 2010, Erlinda Elemn „a suportat frecvent comentarii peiorative şi cuvinte calomnioase referitoare la originile ei filipineze”, se afirmă în această plângere scrisă pe 17 pagini.

Sharon Stone „a dat dovadă de mai multe ori de dispreţ faţă de sentimentele religioase ale reclamantei, pe care a criticat-o că mergea des la biserică şi i-a interzis o dată să citească Biblia”, se afirmă în acelaşi document.

Angajată în octombrie 2006, Erlinda Elemen a fost concediată în februarie 2011, după ce Sharon Stone a aflat că angajata ei era plătită suplimentar atunci când vedeta călătorea în străinătate cu familia sau când lucra în zilele de sărbătoare.

„Este o plângere absurdă care a fost depusă de o fostă angajată nemulţumită, care încearcă în mod evident să obţină bani prin toate mijloacele posibile. După ce a fost concediată, în urmă cu aproape un an şi jumătate, ea a depus o altă plângere în care cerea să fie plătită pentru un aşa zis handicap şi un accident de muncă. Astăzi, ea caută o nouă modalitate de a obţine bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei americane.

În 2011, Sharon Stone a fost condamnată să plătească daune de 232.000 de dolari unui muncitor care s-a rănit după ce a căzut în timp ce efectua o serie de lucrări în grădina actriţei.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din „Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul „The Practice”, dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.