Sharon Stone își caută jumătatea pe Tinder, la 65 de ani. Actrița vrea să iubească cu foc și patimă: „E atât de ușor să sari în pat cu cineva”

La 65 de ani, Sharon Stone vrea să mai dea o șansă dragostei. Și-a făcut cont pe Tinder și vrea să-și găsească alesul.

31 ian. 2024, 12:10
Sharon Stone își caută jumătatea pe Tinder, la 65 de ani. Actrița vrea să iubească cu foc și patimă: „E atât de ușor să sari în pat cu cineva”
Sharon Stone își caută jumătatea pe Tinder

Cu toate că este o femeie frumoasă, de succes și cu renume internațional, pentru Sharon Stone e dificil să-și găsească alesul. La 65 de ani, celebra actriță și-a făcut cont pe Tinder. Vedeta a povestit în presa internațională mai multe dintre experiențele sale amoroase, multe dintre ele eșuate.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, fără filtre pe Instagram. Ce serial Netflix recomandă actriţa: „E incredibil de bun!”

Actrița a povestit că de mai multe ori a ajuns în situații nu tocmai comode după ce a ales să iasă cu bărbați pe care i-a cunoscut pe internet. Ce își dorește, de fapt, este o conexiune profundă cu cineva.

Sharon Stone vrea o iubire profundă și sinceră, iar aventurile de o noapte nu sunt deloc pe placul său. Până acum, însă, a avut ghinion. Unul dintre partenerii pe care i-a cunoscut online s-ar fi dovedit a fi „un dependent de heroină, cu siguranță câteva zeci de mii de injecții de heroină mai târziu decât arăta în fotografia pe care mi-a trimis-o”.

Cei doi s-au întâlnit la Hotelul Bel-Air, dar totul a durat foarte puțin. Întrevederea s-a teminat când actrița și-a comandat un pahar cu apă, iar el absint.

Citește și: O actriță celebră de la Pro TV s-a despărțit de iubit. Vedeta din serialul Vlad face dezvăluiri: „Am mers un an și ceva la terapie”

„Nu am intrat pe Tinder pentru știți voi ce! E atât de ușor să sari în pat cu cineva. Dar eu nu asta îmi doresc în acest moment al vieții mele. În alt caz, am jucat rolul terapeutului.

Am întâlnit un tip a cărui soției îi ceruse divorțul și ei aveau doi copii.  Omul avea mari probleme să proceseze ceea ce i se întâmpla. Iar cu altul am pățit ceva similar – se despățise de iubită.

Ea a constatat că rămăsese gravidă, a făcut avort și atunci și-a dat și el seama că o mai iubea. L-am ajutat și pe el să treacă mai departe peste asemenea poveste”, a completat Sharon Stone.