Sharon Stone vrea să aibă din nou viaţă sexuală. Deocamdată merge la sală

Actriţa Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, spune că nu a mai mers la sala de gimnastică de la începutul anului, însă recunoaşte că simte încă o presiune din partea presei şi îşi doreşte să arate bine în bikini în timpul vacanţei, pentru a evita pozele delicate, spunând că se teme de celulită.

14 iul. 2014, 09:55
Sharon Stone vrea să aibă din nou viaţă sexuală. Deocamdată merge la sală

„Nu am mai lucrat (la sala de gimnastică, n.r.) de câteva luni, pentru că nu am avut chef. Dar acum o să merg în vacanţă şi ştiu că (presa, n.r.) va face cerc în jurul posteriorului meu şi va face una dintre pozele acelea exagerate, spunând Ce s-a întâmplat cu posteriorul ei. Este o pungă cu brânză, a declarat actriţa, adăugând că ar vrea, doar să se spun că este o brânză Brie fină, scrie replicaonline.ro.

Citeşte şi Şoc la Hollywood: Nimeni nu se aştepta la această relaţie

Sharon Stone a spus însă că atunci când merge la sală munceşte ca o sălbatică. De asemenea, a menţionat că îi place să înoate. „Deci, fac ceea ce trebuie. Merg la sală şi mănânc sănătos”, a completat vedeta.

Citeşte şi Sharon Stone, cu celulita la vedere, la Cannes GALERIE FOTO

Sharon Stone a dezvăluit recent că este din nou disponibilă pentru întâlniri, după ce a decis să rămână celibatară când fiii săi-Roan, acum în vârstă de 14 ani, Laird, în vârstă de nouă ani, şi Quinn, de şapte ani-erau mici. Ceea ce s-a întâmplat este că ai mei copii au ajuns la vârsta la care eu mă simt confortabil să merg la întâlniri.