Shavkat Nodirov este din Uzbekistan şi a făcut show la „Chefi la cuţite”. Şi-a vândut taurii ca să fie student în România

Shavkat Nodirov, din Uzbekistan, a făcut furori la Chefi la cuţite, nu doar cu preparatul gătit, ci şi cu povestea sa de viaţă.

RomaniaTV.net
07 oct. 2020, 19:28
Shavkat Nodirov este din Uzbekistan şi a făcut show la „Chefi la cuţite”. Şi-a vândut taurii ca să fie student în România

Shavkat Nodirov are 23 de ani și a venit în România în calitate de student. Acesta a dezvăluit că nu le-a spus părinților săi că participă la emisiunea „Chefi la cuțite”, de teamă că ar putea să fie aspru mustrat, în cazul în care face vreo greșeală în bucătărie!

Chiar dacă nu sunt profesionist, vreau să le arăt românilor că și noi avem bucătărie tradițională. Vreau să fac orez cu carne de vită. E un preparat tradițional, extrem de apreciat. Rețeta original este cu carne de taur, dar voi folosi carne de vacă”, a dezvăluit concurentul, plin de emoții, în timp ce s-a apucat de gătit.

Când rețeta de orez cu carne de vită a fost gata, Shavkat Nodirov a urmărit cu mult interes și cu emoții din plin jurizarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a povestit mai multe despre viața sa ca student. „Bunicii mei și-au vândut taurii ca să vin să studiez aici în România. Pentru asta i-am crescut, pentru ca să-mi continui studiile. Taurii mi-au salvat viața”, a dezvăluit tânărul, spre deliciul juraților.