Doliu pentru Kiefer Sutherland! Mama actorului a murit din cauza unei boli respiratorii

Shirley Douglas, mama actorului Kiefer Sutherland şi fiica fondatorului sistemului public de sănătate din Canada, a murit. Artista s-a stins din viaţă la vârsta de 86 de ani.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 05:45
Doliu pentru Kiefer Sutherland! Mama actorului a murit din cauza unei boli respiratorii

Kiefer Sutherland a anunţat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că mama sa, Shirley Douglas, a murit din cauza unor complicaţii generate de pneunomie. Actorul a precizat că moartea mamei sale nu are legătură cu COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus.

„Mama mea a fost o femeie extraordinară care a dus o viaţă extraordinară. Din păcate, a avut probleme de sănătate de mai mult timp, iar noi, familia, ştiam că această zi va veni”, a scris Kiefer Sutherland.

Shirley Douglas s-a născut pe 2 aprilie 1934 în oraşul Weyburn din provincia Saskatchewan, Canada. De-a lungul carierei, actriţa a colaborat cu numeroşi regizori precum Stanley Kubrick în „Lolita” şi David Cronenberg în „Dead Ringers”. Pentru rolul din filmul „Shadow Lake”(1999), Shirley Douglas a câştigat premierul Gemini, scrie Los Angeles Times.

În 1965, Shirley Douglas s-a căsătorit cu actorul canadian Donald Sutherland, căruia i-a dăruit doi copii – gemenii Rachel şi Kiefer. Ulterior, artiştii au divorţat.

Actriţa mai are un fiu, Thomas, dintr-o căsnicie anterioară.

De-a lungul vieţii, Shirley Douglas s-a implicat în mai multe cauze umanitare, militând pentru salvarea sistemului public de sănătate din Canada, înfiinţat de tatăl ei, Tommy Douglas.

Alte cinci decese cauzate de coronavirus în România. Bilanţul morţilor a ajuns la 156