Show EROTIC la Balul Bobocilor. Două animatoare PERVERSE, date afară de pe scenă VIDEO

Conducerea Colegiului Economic "Anghel Rugină" Vaslui a declanşat, vineri, o anchetă internă, după ce, joi seară, la Balul Bobocilor, două animatoare au apărut pe scenă îmbrăcate sumar şi au început să danseze lasciv în faţa elevilor prezenţi. Directoarea liceului a cerut imediat oprirea show-ului.

RomaniaTV.net
22 nov. 2013, 15:06

Balul bobocilor de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” din Vaslui, la care au participat peste 450 de elevi, a avut loc, joi seară, la Casa de Cultură din municipiu.

La un moment dat, spre sfârşitul petrecerii, pe scenă a urcat un DJ pentru a susţine un concert, acesta fiind însoţit de două animatoare îmbrăcate sumar, care au început să danseze lasciv în faţa elevilor.

Imediat, directoarea liceului, Daniela Popescu, i-a spus prezentatorului Balului Bobocilor să oprească show-ul. Ulterior, nici DJ-ul, nici cele două animatoare nu au mai revenit pe scenă.

În urma acestui incident, conducerea Colegiului Economic „Anghel Rugină” din Vaslui a declanşat o anchetă internă, organizatorii spectacolului, profesori şi elevi, riscând sancţiuni disciplinare.

„Am rămas şocată când am văzut că pe scenă au apărut cele două tinere în faţa a peste 450 de elevi. În secunda următoare, am plecat spre culise şi, în aproximativ un minut şi jumătate de la apariţia lor, am spus prezentatorului să iasă pe scenă şi să oprească un show-ul, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat. Un astfel de incident nu poate fi trecut aşa de uşor cu vederea şi, în consecinţă, la începutul săptămânii viitoare, o să-l dezbatem în cadrul Consiliului de Administraţie şi cel Profesoral. Evident, s-ar putea lăsa şi cu sancţiuni în rândul organizatorilor, însemnând profesori şi elevi”, a declarat, vineri, directoarea Colegiului Economic „Anghel Rugină” din Vaslui, Daniela Popescu.

Daniela Popescu nu a putut preciza suma pe care au primit-o DJ-ul şi cele două animatoare pentru a veni la spectacolul organizat de Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui.

Vezi şi: Balurile Bobocilor, mană cerească pentru artişti. Vezi ce tarife au Antonia, Alex Velea, Smiley sau CRBL