Show erotic pentru Regina Marii Britanii, cu ocazia Jubileului de Diamant GALERIE FOTO

Verişoara stripteuză a ducesei de Cambridge Kate Middleton a profitat din plin de Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a. Cu un show erotic numai bun la asemenea ocazie, Katrina Darling a făcut furori în Londra.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 19:55

„God Save The Queen” a căpătat noi semnificaţii la Londra, chiar în zilele ce au marcat Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a. Asta pentru că imnul Marii Britanii este tema centrală a unui show erotic pus în scenă tocmai de o rudă ceva mai îndepărtată a soţiei prinţului William, Kate Middleton, Katrina Darling.

Inspirată de legăturile create între familia ei şi cea regală odată cu căsătoria lui Kate cu prinţul William, Katrina Darling a creat un show intitulat „God Save The Queen”, cu care face furori prin Marea Britanie. Iar odată cu împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a, Katrina a ajuns cu spectacolul ei la Londra.

Katrina a apărut în faţa spectatorilor cu costumaţia creată special pentru acest show: un corset roşu, o fustă făcută dintr-un steag al Marii Britanii, ciorapi albi şi o coroană mică pe cap. A renunţat la toate pe rând, pe acordurile imnului, iar la final mai purta doar coroana şi trei mici abţibilduri care îi acopereau părţile intime.