Show marca „Șoșoacă” în Biserică, de față cu Poliția. Un enoriaș a sărit la gâtul preotului: „Ți-ai luat biserică? Nu ți-e rușine?” (VIDEO)

Show marca „Șoșoacă", în fața unei biserici din România. Un enoriaș și un preot s-au luat la ceartă în timpul slujbei. Apoi, au ieșit la aer, pentru a-și regla conturile.

12 dec. 2022, 11:16
Show marca „Șoșoacă” în Biserică, de față cu Poliția. Un enoriaș a sărit la gâtul preotului: „Ți-ai luat biserică? Nu ți-e rușine?” (VIDEO)

Scandal cu Poliția, în timpul slujbei, în Biserică. S-a întâmplat într-o localitate din Dolj, unde polițiștii au fost chemați pentru un enoriaș care deranja slujba. Unul dintre preoți a sunat la 112, pentru că un bărbat suspect filma în Biserică, în ciuda opoziției exprimate de preoți și restul oamenilor prezenți la slujbă.

Imaginile cu intervenția polițiștilor au fost distribuite rapid pe internet:

– Cum minți că deranjez? Am filmarea aici. Nu ți-e rușine? Mai ești și preot. Du-te și învață legile! Nu ți-e rușine să minți în halul ăsta?

– Nu am ce discuta cu dumneata. 

– Du-te de aici, dă-ți demisia, că faci de râs Biserica! Nu ți-e rușine să minți? Ia uitați preot cum minte! Deranjez, ia, că filmez! Deranjez. E casa ta. Ți-ai luat biserică! 

Cei doi cetățeni nervoși au fost la un pas de bătaie. Intervenția celor doi agenți de la Poliție a făcut ca scandalul să nu degenereze.

 

A murit subit unul dintre cei mai iubiți preoți ai Bisericii Ortodoxe Române

 

La finalul lunii trecute, o veste extrem de dură a fost împărtășită creștinilor, din partea șefilor BOR. Unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți al Bisericii Ortodoxe a trecut la cele veșnice la vârsta de doar 59 de ani.

Este vorba de părintele Protopop Gheorghe Colțea care era admirat pentru tot ce făcea în meseria sa. Avea numai 59 de ani și un har special, care a putut fi observat atât în scrierile sale, cât și în aparițiile televizate, din care enoriașii au putut extrage numeroase învățături.

A fost preot la Biserica „Sfântul Nicolae” din Moeciu de Jos, iar în iulie 2006 a devenit primul protoiereu al Protopopatului Bran-Zărnești.

Parohul Gheorghe Colțea oferea ajutor și sfaturi multor oameni, iar vestea că nu mai este printre noi a venit pe neașteptate. În timp ce se afla în drum spre Mitropolia Sibiului i s-a făcut rău și a intrat în comă. Medicii au ajuns rapid la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind constatat decesul.