Show românesc la „America’s Got Talent”. Uite ce a făcut un tânăr din Chişinău VIDEO

Din ce în ce mai mulţi români se fac remarcaţi în străinătate prin talentele lor, iar acum America este pur şi simplu uluită de un tânăr din Republica Moldova. Cristian Sandu are 18 ani şi i-a lăsat pe toţi muţi de uimire la "America's Got Talent".

RomaniaTV.net
21 iul. 2012, 17:01

Un nume românesc este pe buzele tuturor americanilor în aceste zile. Nu este vorba nici de Traian Băsescu, nici de Victor Ponta, ci de Cristian Sandu, un tânăr de 18 ani, din Chişinău, care trăieşte în Las Vegas. Cristian provine dintr-o familie de artişti de circ şi a moştenit talentul de la tatăl său. Mama lui, Lucia, a fost neurochirurg, însă a murit nu demult. „Înainte să moară mi-a spus să fac ceva cu viaţa mea. Mi-am tatuat pe piept numele ei, pentru a o avea mereu în dreptul inimii”, spune Cristian.

Tânărul din Chişinău, student la medicină în SUA, s-a gândit să arate tuturor ce poate face şi s-a înscris la „America’s Got Talent”. El a trezit admiraţia tuturor membrilor juriului, însă din păcate a ieşit din cursa pentru marele premiu din cauză că în timpul numărului său a căzut de pe „aparat”.

Cristian Sandu, chiar înainte de căzătura care l-a scos din concurs

Deşi înainte de execuţie îi avertizase pe juraţi şi pe spectatori că are un număr foarte periculos, cu care nici părinţii săi, circari, nu sunt de acord, Cristian a reuşit să scape teafăr, cu toate că a căzut.