Show-ul TV care trimite 6 români să joace poker în Las Vegas

Jucatorii romani pasionati de poker au in aceasta toamna sansa unei noi aventuri care începe online și se poate termina... în Las Vegas, la unul dintre cele mai importante turnee de poker ale anului viitor. Totul incepe online, pe site-ul de poker 888poker.ro, unde se vor desfășura turneele de poker de calificare.

08 nov. 2019, 11:30

Fiecare astfel de eveniment săptămânal (în total șase, pe parcursul a trei luni) se va termina cu o finală televizată. Cei mai buni 6 jucători din online merg la un show TV la postul de televiziune B1, unde joacă de la egal la egal pentru marele premiu: excursie în Las Vegas, un pachet de beneficii care include bilete de avion, cazare, dar și un tichet de participare gratuită la $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed. 

Show-urile TV sunt programate să se desfășoare pe 21 si 28 noiembrie 2019, pe 5 și 12 decembrie 2019, precum și pe 9 și 16 ianuarie 2020. De fiecare dată, un român pasionat de poker va câștiga pachetul special pentru Las Vegas și va avea șansa să joace gratuit la World Series of Poker 2020, la evenimentul al cărui premiu pentru locul 1 în clasament este de cel puțin 888.888 USD. 

 

„Cu talent, dorință și ceva noroc, se poate ajunge rapid de la zero, până în Las Vegas, acolo unde se întâmplă cele mai intense turnee de poker din lume. Las Vegas este un simbol al jocurilor și al adrenalinei și este asociat cu divertismentul de cea mai bună calitate, dar și cu șanse reale de a câștiga sume importante de bani în timp foarte scurt. Pentru jucătorii care participă la promoția lansată de 888poker alături de PokerFest România, riscul este zero, pentru că joacă fără să plătească accesul din banii personali. Toată excursia este cadou, iar pe parcurs oferim și mai multor români experiența inedită a unui show TV de poker unde suntem convinși că intensitatea momentelor se va simți și în rândul telespectatorilor”, spune Sorin Constantinescu –  CEO PokerFest. 

Drumul spre „capitala mondială a pokerului” începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas. 

Jucătorii vor lupta pentru 5000 USD garantați în turneul de calificare cu buy in de 10 USD, disponibil în lobby-ul 888poker.ro. Site-ul de poker oferă jucătorilor noi și o promoție suplimentară șansei de calificare prin intermediul unui turneu freeroll: la o depunere de cel puțin 10 USD se acordă bilet de intrare gratuit pentru finala de calificare pentru show-ul TV.