Shurubel, dezvăluiri despre soția lui: „Eu nu știu și nu înțeleg cum a stat în relația asta”

Shurubel, dezvăluiri despre soția lui. Pe numele său real Andrei Lăcătuș, unul dintre cei trei prezentatori de la Vorbește lumea a făcut dezvăluiri despre relația cu soția sa și a mărturisit ce l-a determinat să își ia un an sabatic.

20 mart. 2023, 18:06
Shurubel, dezvăluiri despre soția lui: „Eu nu știu și nu înțeleg cum a stat în relația asta”

Shurubel, dezvăluiri despre soția lui. Pentru o persoană pasionată de munca sa, câteodată toată această pasiune poate să ducă la epuizare. Așa s-a întâmplat și în cazul prezentatorului, care și-a deschis sufletul și a povestit ce a însemnat toată această implicare nebunească a sa în muncă, pentru relația pe care o avea cu actuala sa soție.

Citește și: Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeşte lumea. Vedeta va prezenta alături de Bogdan şi Shurubel

Shurubel, dezvăluiri despre soția lui

Au trecut cinci ani de matinal până să îmi doresc să iau sabaticul. Cinci ani de trezit la 5. Cinci ani de muncit mai mult poate, de cât ar fi trebuit eu cu mine. Cinci ani în care m-am biciuit un pic pentru munca pe care o făceam și mi-am zis tot timpul “ hai, mai mult, mai mult” și de aici anul sabatic.(…) până intri în burnout.

Când simți că nu ești destul și trebuie să muncești mai tare ca toți, să dovedești că meriți să fii acolo, intri într-un ritm în care tu nu îți dai seama dacă poți sau nu să îl susții și realizezi după ceva timp că, tu nu ți-ai băgat în seama prea mult  nici relația pe care o aveai. Adică, imaginează-ti  că aveam seri, în care eu pregăteam emisiunea de a doua zi, cu un laptop în brațe și pe la ora 9, terminam conferința cu colegii mei  și stăteam pe canapea, eu cu laptopul, soția mea în dreapta  și mă întreba “Mai ai? Mai am? La 11 mă întreba “Mai ai? Mai am”. Pe la 12 mă întreba “Mai ai?”.

Ea se uita la un site de streaming ceva, se uita la seriale. Pe la 12 mă întreba “ Mai ai? Mai am un pic” și zicea, “ Bine, mă duc să mă culc”. Pune asta ori nu știu câte de seri, timp de cinic ani și o să îți dai seama, unu la mâna, că este un om extraordinar că a stat cu mine. Eu nu înțeleg, că i-am și zis, “Eu nu înțeleg, cum ai stat în relația asta? Eu nu eram acolo, eu nu eram prezent”. Doi la mână, ce era în capul meu și cât de mult mi-am zis eu, în perioada asta “Nu ești destul de bun. Nu ești destul de bun. Muncește mai mult. Muncește mai mult”. Și de cât de toxic este să faci asta cu ține însuți’, a declarat Shurubel, potrivit Spectacola.

Cum arăta o zi din viața lui Shurubel?

Chiar Shurubel recunoaște că această competiție a sa cu sine însuși era inutilă, pentru că chimia pe care o avea cu echipa sa de la acea vreme, de la matinal,” vindeca tot în ei” și din toată această chimie, produsul rezultat era unul de calitate, cum chiar el spune doar că timpul nu îi mai aparținea.

Ajungeai acasă, erai rupt de oboseală, dacă nu aveai treaba adormeai o ora, două, trei. Nu se știe… Te trezeai buimac seara, venea soția acasă, mâncam. Atât aveam timp. “Cum a fost la tine, la muncă? Bine. Hai că eu am o conferință imediat cu colegii. După care, pac la telefon cu colegii. „Ce facem mâine, subiectele sunt astea. Ok, foarte bine, le-am stabilit. După care te puneai în canapea, hai să începem să le dezvoltăm și aveai 20 de subiecte sau 15 subiecte, câte aveai pentru a doua zi și apucai să le dezvolți și munceai”, a mărturist Shurubel, cum arăta o zi din viața lui.