Şi-a ameninţat iubitul că se aruncă de pe pod, dar s-a electrocutat

O adolescentă de 15 ani din Galaţi a vrut să îi dea o lecţie iubitului ei. Fata s-a urcat pe un pod de cale ferată şi l-a ameninţat pe tânărul în vârstă de 20 de ani că se va sinucide. Din nefericire, fără să îşi dea seama, ea a atins un cablu electric de 27.000 de volţi, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
26 feb. 2013, 08:50
Şi-a ameninţat iubitul că se aruncă de pe pod, dar s-a electrocutat

Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, în ziua de Dragobete, când fata a vrut să îşi sperie iubitul, mai în vârstă cu cinci ani. Cu toate că erau împreuna de mai bine de un an, cei doi s-au certat din dragoste. Tânăra din localitatea Barboşi, îmbrăcată în halat şi papuci, s-a urcat pe un pod de cale ferată, înalt de şase metri, de unde a ameninţat că se aruncă. Din păcate, ea a atins un cablu prin care trecea un curent cu o intensitate de 27.000 de volţi.

Tânăra electrocutată a ajuns la Spitalul de Urgenţă Galaţi, cu arsuri de gradul II şi III la nivelul bazinului. Fata are arsuri grave, iar medicii au decis să o transfere la secţia de Arşi din Bucureşti. Doctorii nu ştiu în ce măsură va rămâne tânăra cu sechele după aceste răni. Există posibilitatea ca adolescenta să aibă nevoie de operaţii de reconstrucţie.

Citeşte şi: MOARTE CUMPLITĂ. O elevă de 16 ani şi-a găsit moartea, spulberată de un tren Interregio