Și-a aplicat o mască de față ca să aibă tenul mult dorit. Rezultatul l-a făcut să nu vrea să mai iasă din casă VIDEO

O mască de față l-a făcut pe un bărbat să arate complet schimbat după ce a aplicat-o. Și nu în sensul bun. Iar acest lucru l-a făcut să recunoască că a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o. Acum, însă, nu știe cum va mai putea ieși afară din casă.

30 nov. 2020, 12:39
Și-a aplicat o mască de față ca să aibă tenul mult dorit. Rezultatul l-a făcut să nu vrea să mai iasă din casă VIDEO

John Meechan a cumpărat o mască de față pe care și-a aplicat-o pe tot chipul, inclusiv pe pleoape, sprâncene și buze. În momentul în care și-a dat-o jos, a rămas fără cuvinte. Rămăsese fără sprâncene. Deși felul în care s-a văzut în oglindă a fost pentru el un adevărat coșmar, partenera și fiica lui au avut parte de o adevărată porție de râs.

Bărbatul își rugase partenera să-l ajute să-și aplice masca de față, însă fiindcă ea era ocupată în acel moment, a decis să se descurce singur. Rezultatul a fost catastrofal.

În instrucțiuni era precizat destul de clar că trebuie evitată zona ochilor, însă bărbatul nu s-a gândit nicio secundă la sprâncene. „Am înțeles că peste tot, cu excepția ochilor, așa că asta am făcut. De unde să știu că nu trebuia aplicată nici pe sprâncene și buze?”.

Bărbatul a primit ajutor din partea membrilor familiei atunci când a venit vorba să-și scoată masca. „O să-mi smulgi buzele. Trebuie să existe o metodă mai simplă de a-mi da masca jos de pe față. E atât de dureros”, a mărturisit el, potrivit Mirror.

John a povestit că, în cele din urmă, a reușit să-și scoată masca de tot, dar acest lucru a însemnat că și-a pierdut aproape tot părul pe care îl avea pe față.

„Au mai rămas câteva fire de păr, dar nu multe. Dacă prin asta trebuie să treacă femeile pentru a fi frumoase, atunci o să mă obișnuiesc și cu urâtul”, a adăugat el.

Citiți și O româncă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld. Gluma cu care Magda Mihăilă a avut succes VIDEO