Şi-a băgat bebeluşul într-o pungă şi l-a aruncat într-o curte din Topoloveni. Detalii teribile după efectuarea necropsiei

Un bebeluş a fost găsit mort, după ce mama lui l-a băgat într-o pungă şi l-a abandonat în curtea unei firme din Topoloveni. În urma necropsiei, medicii au stabilit că băieţelul abandonat de propria mamă fusese născut viu.

13 nov. 2019, 12:07
Şi-a băgat bebeluşul într-o pungă şi l-a aruncat într-o curte din Topoloveni. Detalii teribile după efectuarea necropsiei

Femeia, în vârstă de 35 de ani, care mai are acasă trei fetiţe, nu a spus nimănui că este însărcinată. Ea şi-a minţit colegii că are probleme de sănătate, un chist mare în zona abdominală.

Când i-a venit sorocul, tânăra se afla la serviciu. A mers într-o anexă a firmei unde lucra şi a adus pe lume un băieţel. Imediat după naştere, femeia s-a întors la lucru, dar a început să sângereze. Oamenii au chemat ambulanţa şi a fost dusă la spital, unde medicii şi-au dat seama că tânăra abia născuse.

Bebeluş de 4 luni găsit mort la Braşov. Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă

Medicii au anunţat imediat poliţia şi aşa a fost găsit copilul, care era mort.

„În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat. Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul”, a precizat IPJ Argeș.

În urma necropisiei, medicii legişti au constatat că băieţelul a fost născut în viaţă.

Femeia este încă internată în spital. Poliţia a cerut efectuarea expertizei psihiatrice, după care pot cere sau nu reţinerea mamei.