Bebeluş de 4 luni găsit mort la Braşov. Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă

Poliţiştii din Braşov fac cercetări după ce un bebeluş de 4 luni din Budila a murit. Cadavrul copilului a fost ridicat și dus la IML Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Poliţiştii vor să afle dacă bebeluşul a murit din cauze naturale sau cineva se face vinovat de decesul lui.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 08:59
Bebeluş de 4 luni găsit mort la Braşov. Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă

Polițiștii din Feldioara au fost sesizați sâmbătă dimineaţă, în jurul orelor 5.30, cu privire la faptul că un bebeluş de 4 ani este inconştient, potrivit mytex.ro

„La data de 02 noiembrie, în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că un copil, de 4 luni, se află în stare de inconștiență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul.
Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru.

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Potrivit sursei citate, mama micuțului este o adolescentă de 15 ani.