Şi-a căutat jumătatea printr-un anunţ la matrimoniale şi a găsit UN CRIMINAL: A sugrumat-o cu o eşarfă

A căutat un om alături de care să-şi ducă bătrânețile și a dat peste un criminal. O femeie de 61 de ani din Capitală a fost ucisă de un bărbat pe care l-a întâlnit după ce a dat un anunț la matrimoniale. Victima era văduvă de aproape doi ani și a crezut ca poate să-si refacă viaţa alături de un bărbat mai tânăr. Totul s-a sfârșit, însă, tragic.

RomaniaTV.net
16 oct. 2014, 20:22
Şi-a căutat jumătatea printr-un anunţ la matrimoniale şi a găsit UN CRIMINAL: A sugrumat-o cu o eşarfă

Vecinii spun ca victima era o femeie distinsă, elegantă și ca rămăsese văduvă de doi ani. Nu a mărturisit nimănui ca dorește sa-si refacă viata‎.

„Am constat ca femeia a dat un anunț la rubrica matrimoniale din ziar în urma căruia s-a întâlnit cu mai multe persoane în vederea stabilirii unei relații de lunga durata”, a declarat comisarul Marian Mihoci, de la Serviciul Omoruri Bucureşti.

În urma anunțului, femeia de 61 de ani a întâlnit cu bărbat mai tânăr cu 20 ani decât ea cu care a început o relație. Povestea de dragoste a durat aproximativ 3 luni, iar totul s-a sfârșit targic în momentul în care femeia a decis să încheie relația. Oamenii care o cunoșteau au rămas șocați când au auzit ce s-a intamplat.

Anchetatorii spun ca bărbatul a făcut o criza de gelozie. Femeia i-a spus ca-si dorește sa încheie relația, iar acesta s-a enervat și a ucis-o. A furat mai multe obiecte de valoare și a fugit.

‎Potrivit poliţiei, bărbatul a bătut-o şi a sugrumat-o cu o eşarfă.

Criminalul a furat din casa femeii o tableta, un telefon și mai multe bijuterii. El a fost prins şi reţinut de poliţişti.