Şi-a dat viaţa pentru soacră

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Brăila, a manifestat un curaj desăvârşit salvându-şi soacra dintr-un incendiu. După ce a scos-o din casă, bărbatul a sunat la Pompieri şi la Salvare, apoi s-a întors în apartamentul în flăcări. Acesta s-a intoxicat cu monoxid de carbon şi nu a  mai putut fi salvat.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 10:10
Şi-a dat viaţa pentru soacră

Incendiul s-a declanşat sâmbătă, în intervalul 22.00-23.00, într-un apartament din blocul B6, de pe B-dul Independenţei. Dormitorul a fost cuprins de flăcări, moment în care brăileanul a sărit să o ajute pe soacra sa. După ce a scos-o afară, a sunat la 112 si apoi s-a reîntors în locuinţă. Din cauza fumului dens şi a monoxidului de carbon, el s-a intoxicat şi nu a mai putut să se salveze.

Martorii susţin că în apartament se mai aflau şi soţia bărbatului şi un copil, care din fericire au reuşit să scape.

Bărbatul salvator a fost însă găsit în casă, inconştient. Acesta a fost evacuat de pompieri, însă eforturile de a-l salva au fost în zadar.

Flăcările au distrus mobilierul şi celelalte bunuri din dormitorul apartamentului. „Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică”, ne-a declarat  Ştefan Stoian.