Şi-a făcut zilnic SELFIE, timp de peste 6 ani. Vezi cum au transformat-o BOLILE PSHIHICE de-a lungul timpului

Rebecca Brown a conceput un jurnal online, realizat timp de peste 6 ani, perioadă în care şi-a făcut în fiecare zi câte un selfie, iar la final a realizat un clip pe care l-a publicat pe YouTube. Tânăra a vrut să arate astfel lupta ei continuă cu diferite tulburări psihice de care suferă.

11 iul. 2014, 12:21
Şi-a făcut zilnic SELFIE, timp de peste 6 ani. Vezi cum au transformat-o BOLILE PSHIHICE de-a lungul timpului

Rebecca suferă de depresie, axietate şi de trichotilomanie, o tulburare obsesiv-compulsivă care o face să-şi smulgă părul din cap, fir cu fir, fără să se poată opri. În plus, ea are perioade în care are crize de dermatilomanie, adică simte nevoia imposibil de controlat de a-şi ciupi pielea.

Refuzând să ascundă aceste probleme, tânăra a decis să vorbească deschis despre ele, pentru ca oamenii să afle cum pot afecta viaţa bolnavilor aceste tulburări psihice de care puţini au auzit.

Potrivit descopera.ro, fiecare perioadă din cei 6,5 ani (de la 14 la 21 de ani) în care Rebecca şi-a ţinut jurnalul prin selfie-uri este insoţită de precizarea pe scurt a momentelor importante din viaţa ei, de exemplu perioada examenelor sau prima relaţie serioasă cu un băiat.

CITEŞTE ŞI: DEPENDENŢA de FACEBOOK este o tulburare psihică