Şi-a greşit vocaţia. Un antrenor de fotbal A BĂTUT MĂR un suporter şi apoi a demisionat VIDEO

Antrenorul unei echipe de fotbal din Argentina a demisionat după ce a bătut măr un suporter la finalul unui meci. Fost internaţional argentinian, Nelson Vivas pregătea echipa Quilmes, însă s-a retras din funcţie după ce a luat la pumni un suporter chiar în tribune.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 11:51
Şi-a greşit vocaţia. Un antrenor de fotbal A BĂTUT MĂR un suporter şi apoi a demisionat VIDEO

Nelson Vivas a fost tachinat de un suporter pe toată durata partidei pe care Quilmes a încheiat-o la egalitate cu Atletico Rafaela, scor 1-1, iar la finalul întâlnirii tehnicianul a urcat în tribună şi i-a aplicat trei pumni celui care îl insultase vreme de 90 de minute. Realizând absurditatea gestului său, Vivas a demisionat apoi din funcţie.

„Nu sunt o persoană violentă, însă am realizat că aceasta nu este imaginea pe care trebuie să o arate un antrenor”, a declarat Vivas, fost jucător la Arsenal Londra şi Internazionale Milano, care a îmbrăcat de 39 de ori tricoul selecţionatei ţării sale.

CITEŞTE ŞI: Demenţă totală. Un suporter a strâns de gât un arbitru, în prima ligă din Ucraina VIDEO

Preşedintele clubului Quilmes, Anibal Fernandes, a declarat pentru postul de radio La Red că Vivas a mers prea departe, fiind nevoit să-i accepte demisia. El a adăugat că antrenorul „a înţeles că situaţia este neplăcută pentru club şi regretă modul în care a reacţionat”, însă nu poate trece peste o asemenea greşeală, în condiţiile în care fotbalul argentinian luptă în prezent prin toate mijloacele pentru combaterea violenţei.

În vârstă de 44 ani, Nelson Vivas, aflat la prima sa experienţă de ca antrenor principal, a lăsat-o pe Quilmes pe locul 16 în ‘Torneo Inicial’ al campionatului argentinian, cu 14 puncte acumulate în 12 partide.