Şi-a înscenat o tâlhărie, de frica iubitei. Gestul HALUCINANT al unui brăilean

Un tânăr din Brăila şi-a înscenat o tâlhărie, de frica iubitei sale. Potrivit România TV, băiatul a minţit poliţiştii după ce a cheltuit banii de facultate ai fetei.

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 09:00
Şi-a înscenat o tâlhărie, de frica iubitei. Gestul HALUCINANT al unui brăilean

Un brăilean de 23 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că a fost victima unei tâlhării, el explicându-le poliţiştilor că în timp ce se plimba pe o alee lăturalnică a fost lovit în zona feţei cu un obiect „tăietor”, de un tânăr necunoscut. În tot acest timp, alt individ i-ar fi sustras din buzunarul bluzei de trening portofelul în care avea suma de 190 de lei, cartea de identitate şi doua carduri bancare.

În scurt timp, oamenii legii şi-au dat seama că au de-a face cu un mincinos şi au descoperit că tânărul a creat un întreg scenariu pentru a justifica lipsa celor 190 de lei. Banii se pare că i-a obţinut după ce a amanetat o pereche de cercei din aur ai iubitei, cu care tânăra urma să-şi plătească o taxa la facultate.

Brăileanul a cheltuit banii, iar când şi-a dat seama că va trebui să raspundă în faţa iubitei sale i s-a făcut frică şi a ticluit o minciună, aceasta mergând până la auto-mutilare, pentru că tânărul s-a brăzdat cu cuţitul pe faţă, pentru a fi mai credibil. Pe lângă banii pe care va trebui să îi înapoieze iubitei, tânărul va trebui să facă rost şi de bani de amendă, pentru că a alertat nejustificat autorităţile.