Şi-a lăsat bebeluşul singur în casă mai multe zile pentru ca ea să petreacă!

O mamă şi-a lăsat copilul de numai un an singur în casă timp de mai multe zile pentru ca ea să poată petrece în linişte.

RomaniaTV.net
24 mart. 2012, 14:59
Şi-a lăsat bebeluşul singur în casă mai multe zile pentru ca ea să petreacă!

Tânăra de 20 de ani, al cărei nume nu a putut fi divulgat, riscă pedeapsa cu închisoare pentru fapta sa, relatează dailymail.co.uk.

Copilul a fost găsit înfometat de către poliţie, scutecele sale nu mai fuseseră schimbate de zile întregi, iar casa în care acesta locuia împreună cu mama lui era un adevărat „dezastru”.

Poliţia a fost sunată de către vecinii copilului, alertaţi de ţipetele şi plânsul acestuia.

Mama copilului de un an şi 4 luni a recunoscut că l-a lăsat pe acesta singur în casă pentru a putea petrece, informează The Sun. Ea le-a spus poliţiştilor că mai trecea din când în când pe acasă pentru a o hrăni pe fiica sa cu pâine şi Cheerios.

„Poliţia a intrat în casă pe o fereastră deschisă. Locuinţa era un dezastru. Hainele copilului erau foarte murdare şi nu fuseseră schimbate de mai multe zile. În casă era un miros puternic de urină”, a declarat procurorul Heath Edwards.

„Este un caz foarte serios care implică durerea şi suferinţa copilului. Este necesară pedeapsa cu închisoarea”, a susţinut judecătorul Richard Twomlow.

Pedeapsa femeii urmează să fie stabilită, copilul fiind îngrijit în momentul de faţă de către rude.