Şi-a legat o frânghie de picior ca să coboare în puţul în care îi căzuse capra, dar a omis să asigure frânghia FOTO

Un bărbat din comuna Drăguşeni, judeţul Suceava, a încercat să-și salveze capra care căzuse într-o fântână dezafectată, iar pentru aceasta şi-a legat o frânghie de picior, cu intenţia de a coborî în puţ. Din nefericire, bărbatul a omis să asigure frânghia, nelegând-o de nimic, astfel că a căzut 12 metri în gol. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 10:22

Pompierii militari fălticeneni, ajunşi la faţa locului, au reuşit să-l salveze atât pe bărbatul în vârstă de 41 de ani, cât şi capra. Nici stăpânul, nici animalul nu au necesitat îngrijiri medicale.

Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit la fântână, unde, cu o zi înainte, îi căzuse o capră, cu gândul să-şi salveze animalul. S-a legat cu o funie de un picior şi a vrut să coboare. Din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri. Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că alţi cetăţeni au observat întâmplarea şi au solicitat imediat ajutor la 112.

Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână, i-a asigurat și i-a pregătit pe cei doi pentru extragere. Ulterior, atât omul, cât şi animalul, au fost aduși la suprafață, sănătoşi, fără probleme deosebite, care să necesite transportul la spital, respectiv la o clinică veterinară„, anunţă ISU „Bucovina” Suceava.

Citeste si Pericol de explozie lângă benzinărie. O maşină a luat foc