Şi-a mărit SÂNII de două ori, dar sarcina i-a făcut URIAŞI: Îmi urăsc BUSTUL, a crescut FOTO

O vedetă din Marea Britanie, de profesie model, regretă că şi-a mărit sânii de două ori, înainte să devină gravidă, în prezent considerând că are un "bust uriaş". Tânăra aşteaptă un copil în lunile următoare.

21 mai 2013, 14:07

Danielle Lloyd nu este încântată de transformările prin care trece corpul ei, după ce a rămas gravidă, potrivit Mirror.

Cu toate acestea. soţul ei este încântat. Ea a fost surprinsă zilele trecute în timp ce se bucura de soare la o piscină, în timp ce se afla în concediu în Tenerife, alături de Jamie, bărbatul cu care este măritată.

Citeşte şi O pereche de SÂNI pe care nu-i poţi UITA. Vezi ce a făcut un star PORNO – GALERIE FOTO

Îmi urăsc sânii, au crescut şi se simt masivi acum. DUpă ce am avut sâni mici, anul trecut am realizat că îi prefer să fie aşa. Mă simt bine atunci când sunt îmbrăcată, dar atunci când sunt goală sau în bikini nu sunt sigură pe mine. Toată lumea spune că arăt bine, dar corpul meu mă dezamăgeşte„, a spus ea în timpul unui interviu.

Gravidă pentru a treia oară, Danielle recunoaşte că s-a îngrăşat mai mult la această sarcină, mai ales că a renunţat la exerciţiile fizice pentru a nu risca o altă naştere prematură.

Citeşte şi O superbă actriţă, cu BIKINI la vedere pe covorul roşu

După ce avea măsura AA la sâni, la 21 de ani a decis să îşi mărească bustul. Ulterior, atunci când s-a măritat, a vrut să îşi facă bustul şi mai mare, dar a fost obligată să renunţe la implanturi după doar câteva zile din cauza unor complicaţii care au dus-o la spital.