Şi-a prins nevasta în pat doi prieteni şi s-a ales cu dosar penal

Femeia a început să întreţină relaţii sexuale cu prietenii bărbatului în perioada în care acesta era plecat la muncă în Spania. Trio-ul amoros nu s-a potolit nici când acesta a revenit din străinătate. De aici a început şi nenorocirea pentru bărbatul înşelat.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 12:24
Şi-a prins nevasta în pat doi prieteni şi s-a ales cu dosar penal

Localnicii satului Bălţaţi, din judeţul Iaşi, au ţinut să îl avertizeze pe Neculai Franţugu despre isprăvile soţiei şi ale prietenilor săi de cum a venit de pe meleagurile străine însă acesta nu a făcut nici un scandal, potrivit bzi.ro.

Numai că, pe 16 februarie 2010, cei doi prieteni ai bărbatului au luat-o din nou pe femeie pentru a întreţine relaţii sexuale, chiar dacă soţul era acasă. Bărbatul a pus mâna pe baionetă şi a plecat în urmărirea lor. I-a găsit pe toţi trei acasă la unul dintre prieteni. Unul dintre amorezi a fost înjunghiat de două ori şi a scăpat cu viaţă ca prin minune.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis trimiterea în judecată a bărbatului pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi port ilegal de armă albă. Bărbatul era căsătorit de 20 de ani cu cea care l-a înşelat şi aveau şi cinci copii.