Şi-a protejat caii de ploaia torenţială cu umbrela. Gestul făcut de un bărbat din Piteşti a emoţionat o ţară întreagă. Imagini virale

Un bărbat din Piteşti a emoţionat pe toată lumea cu gestul minunat pe care l-a făcut pentru caii săi. Deşi afară ploua torenţial, acesta şi-a folosit umbrela pentru a proteja animalele.

02 aug. 2022, 15:16
Şi-a protejat caii de ploaia torenţială cu umbrela. Gestul făcut de un bărbat din Piteşti a emoţionat o ţară întreagă. Imagini virale

Şi-a protejat caii de ploaia torenţială cu umbrela. Este vorba despre un bărbat din Piteşti, care a stat minute în șir în ploaie ca să-și protejeze cu umbrela cei doi cai.

Şi-a protejat caii de ploaia torenţială cu umbrela. Imagini virale

Citeşte şi Prognoza meteo 3 august 2022. Vreme frumoasă cu temperaturi sub pragul caniculei. Unde va mai ploua

Bărbatul a fost prins de ploaie zilele trecute, în timp ce se afla cu căruţa pe  străzile oraşului. În loc să folosească umbrela pe care o avea la el pentru a se proteja de ploaia torenţială, a folosit-o pentru a-i proteja pe cei doi cai ai săi. Acesta a stat nemişcat lângă animale câteva minute bune, pentru a calma animalele speriate.

Fotografia emoţionantă a fost surprinsă de jurnalista Mariana Zaharia. Imaginea a devenit rapid virală pe reţelele de socializare.

Prăpăd în localitatea Valu lui Traian după codul roșu. Viitura a lăsat în urmă zeci de curţi inundate

Localitatea Valu lui Traian s-a aflat duminică sub cod roşu de furtuni. S-au înregistrat peste 50 de litri pe metru pătrat, apa pe străzi având câţiva zeci de centimetri.

Mai multe drumuri din Valu lui Traian sunt sub ape. Ploaia nu a durat mai mult de 30-40 de minute, suficient cât să facă ravagii. Viitura a lovit cu putere şi a intrat chiar şi în curţile localnicilor, iar un parc a fost umplut de ape.

Primăria din localitate a trimis utilaje, excavatoare pentru a ajuta oamenii să descongestioneze curţile şi să redirecţioneze apa către canalizări. Oamenii spun, însă, că aceste canalizări erau totuşi înfundate, iar aluviunile aduse de viitură au dus la refularea canalizărilor, iar astfel apa a intrat în curţi.

Potrivit ISU Dobrogea, pompierii au intervenit la mai multe locuințe cu curțile inundate, pe străzile Socului, Hortensiei, Împăratul Traian, Oltului, Haltei.  La toate adresele s-a intervenit cu 1 ASAS si 1 motopompa.

Furtuna a smuls şi acoperişul unei case.

Citeşte şi COD GALBEN de inundaţii în mai multe judeţe din ţară. Vezi zonele vizate