Un bărbat şi-a pus SILICOANE pentru 100.000 de dolari. Nu o să crezi ce a făcut după câştigarea pariului VIDEO

Brian Zembic a devenit celebru după ce a acceptat să-şi pună implanturi cu silicon pentru a câştiga suma de 100.000 de dolari. Şi mai ieşit din comun este faptul că, după câştigarea pariului şi încasarea uriaşei sume de bani, bărbatul a luat o decizie care a uluit pe toată lumea.

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 09:07

Brian Zembic, un parior înrăit din Las Vegas, şi-a mărit sânii în 1996, ca urmare a unui pariu cu un prieten, care i-a promis 100.000 de dolari dacă îşi pune silicoane şi le păstrează vreme de un an. Pe cât de stupidă pare povestea, pe atât de celebru l-a făcut. Şi bogat. Pentru că, după ce a încasat cei 100.000 de dolari de la prietenul său, Brian a luat o decizie uluitoare: a păstrat implanturile, deşi toată lumea se aştepta ca el să dea fuga la estetician şi să şi le scoată.

Citeşte şi Obsesie BOLNAVĂ. Un travestit şi-a injectat 12 litri de silicon în corp. Are 200 de operaţii estetice FOTO

Au trecut de atunci 18 ani şi nici măcar acum Brian nu se gândeşte să renunţe la „air-bag”-uri. „Fac parte din viaţa mea şi mi se pare normal să fie aşa, oricât de deviant ar suna”, spune Brian, cu seninătate.

 

Pentru fiecare an în care a păstrat silicoanele, Brian a mai primit câte 10.000 de dolari.

Citeşte şi A vrut un bust mai generos şi s-a ales cu dureri GROAZNICE. O blondă de la noi se operează pentru A PATRA oară

Pe lângă câştigurile financiare şi faima pe care i le-au adus sânii săi, Brian Zembic spune că „pachetul” l-a făcut să fie mai sensibil lla problemele femeilor legate de sâni, cum ar fi găsirea celui mai bun sutien, a celei mai bune bustiere pentru sport şi chiar panica legată de impactul pe care anii îl vor avea asupra aspectului sânilor. „Mi-e teamă că dacă se vor lăsa prea mult, vor arăta dezgustător”, spune Brian, pe care ipoteza scoaterii silicoanelor îl sperie, însă, şi mai tare: „Dacă le scot, sânii mei vor arăta ca două şosete ude, cu sfârcuri”.

Aşa arăta Brian Zembic la 10 ani de la „montarea” implanturilor:

 

Brian Zembic este şi magician, iar sânii nu îl împiedică să facă trucuri uluitoare: