Şi-a sacrificat fetiţa în numele lui Satana. Crima înfiorătoare comisă de un tată posedat

Un bărbat din India și-a sacrificat fetița în vârstă de 4 ani pentru Satana și a fost arestat de poliția rurală din districtul Jodhpur.

11 iun. 2018, 10:26
Şi-a sacrificat fetiţa în numele lui Satana. Crima înfiorătoare comisă de un tată posedat

Incidentul s-a petrecut în Jodhpur, joia trecută. După ce trupul micuței a fost găsit de mama ei, oamenii legii au pornit în căutarea autorului crimei. Două zile mai târziu au aflat că tatăl ei este, de fapt, cel care i-a luat viața, iar bărbatul în cauză, Nawab Ali Qureshi (26 de ani) și-a recunoscut ulterior crima.

Sunt un Namazi și îmi iubeam copilul mai mult decât propria viață. I-am oferit Satanei fiica mea ca un sacrificiu„, a spus omul în fața polițiștilor.

Potrivit oamenilor legii, Qureshi și-a luat copila de la bunica ei, miercuri. A hrănit-o cu dulciuri și fructe și a dus-o acasă. În acea noapte, când restul familiei dormea, el a trezit-o pe fetiță și adus-o în afara casei. Ulterior i-a citit o rugăciune și i-a tăiat gâtul. După ce a ucis-o, bărbatul a mers liniştit să se culce, trupul fetiţei fiind găsit de soţia sa pe verandă, în jurul orei 3 dimineaţa.

El l-a invocat pe Satana în fața polițiștilor, spunându-le că demonii l-au provocat să facă acest gest.