Şi-a scos virginitatea la licitaţie și a primit 2,2 milioane de lire sterline. Cum arată Giselle şi cine este cumpărătorul

O adolescentă de 19 ani, Giselle, spune că și-a vândut virginitatea la licitație pentru 2,2 milioane de lire sterline.

16 nov. 2017, 11:33

Un model își vinde virginitatea pentru aproximativ 3 milioane de dolari, iar cel care este dispus să plătească suma enormă de bani este un om de afaceri din Abu Dhabi.

Potrivit site-ului unde a avut loc licitația, printre cei interesați să cumpere au fost un politician rus și o celebritate de la Hollywood.

Tânăra spune că va folosi banii pentru studii și pentru a călători.

Giselle, în vârstă de 19 ani, a primit o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Abu Dhabi, care i-a acceptat oferta. Însă bărbatul nu este singurul care a licitat. Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită, dar și un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriașă. În cele din urmă, prețul oferit de omul de afaceri arab l-a depășit pe cel al „competitorilor”, scrie Metro.com

“N-aș fi visat niciodată că oferta va crește atât de mult și că am fi ajuns la 2,5 milioane de euro. Acesta este un vis devenit realitate. Cred că moda de a vă vinde virginitatea este o formă de emancipare și sunt șocată de oamenii care nu pot permite femeii să-și vândă virginitatea. Dacă vreau să-mi petrec această primă noapte cu cineva care nu este prima mea dragoste, asta e decizia mea”, susține aceasta.