Şi-a ţinut soţia zece ani în lanţuri. Cum era tratată "sclava"

Publicat: Joi, 12 Iulie 2012 09:06 // Actualizat: Joi, 12 Iulie 2012 09:08 // Sursa: RTV.net

Un american în vârstă de 37 de ani şi-a torturat soţia de-a lungul mai multor ani, considerând că aceasta este sclava sa. Consoarta lui Peter Lizon a fost nevoită să stea zece ani în lanţuri şi să îndure tratamente inumane.

Foto: flickriver.com

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, acuzat că şi-a torturat soţia, că a făcut din ea sclava sa şi că a ţinut-o în lanţuri timp de aproape zece ani, a fost arestat în Statele Unite, au anunţat miercuri autorităţile, citate de AFP.

Peter Lizon este urmărit pentru că i-a provocat numeroase răni soţiei sale. Aceasta a reuşit să scape la 2 iulie, în West Virginia (est), şi să alerteze poliţia.

Ea avea pe mâini şi pe glezne urme lăsate de lanţuri. Lizon îşi numea soţia "sclava" sa şi o obliga să îngenuncheze atunci când intra în camera în care o deţinea.

De-a lungul anilor, el i-a provocat numeroase răni, de la arsuri cu fierul de călcat la degete rupte. Bărbatul a fost deţinut. El va putea fi eliberat în schimbul unei cauţiuni de 300.000 de dolari.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
american lanţuri rani sclava torturat soţia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 11:23
Votează email 0 email
...>ars cu fierul de călcat încins la maximum,  lăsându-l cu semne pe corp pentru totdeauna. Citeşte şi Şi-a ţinut soţia zece ani în lanţuri. Cum era tratată “sclava” Fraţii Darius (34 de ani) şi Dainus (24 de ani) Svedskas,...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H