Şi-a transformat garajul într-o casă de vis cu trei dormitoare FOTO

Toată lumea speră ca într-o zi să aibă propria lor casă de vis, dar foarte puţini reuşeşc. Cu toate acestea, o tânără a gasit o metodă ingenioasă de a depăși aceste obstacole financiare - ea şi-a construit casa perfectă într-un garaj.

RomaniaTV.net
09 nov. 2014, 15:30

Designerul de interior Stephanie Bertenshaw a cheltuit doar £15.000 pe proiectarea și renovarea celor cinci garaje de pe terenul părinților ei. Noua ei casă este evaluată acum de la £150.000.

Stephanie Bertenshaw și partenerul ei, Luke Stanley, ambii în vârstă de 24 de ani, locuiesc în casa care are acum trei dormitoare, în Marsden, West Yorkshire. Pe acelaşi teren locuiesc şi părinții lui Stephanie, Chris și Suzanne, bunicii și unchiul ei.

„Părinții mei aveau mai multe garaje și mi-au spus că pot face ce vreau cu ele, a declarat Stephanie, potrivit DailyMail.

Stephanie Bertenshaw a proiectat întreaga casă în plan deschis. Livingul aerisit, cu podele din lemn de esență tare, culorile pământii, naturale şi mobilierul alb fac din această locuinţă un spaţiu perfect pentru locuit.