Şi-a ucis copilul în direct, pe Internet

O femeie din Norvegia şi-a înecat copilul în vârstă de 1 an, într-o găleată cu apă, în timp ce prietenul ei urmărea scena  crimei pe Internet, din Marea Britanie.

RomaniaTV.net
07 ian. 2012, 15:22
Şi-a ucis copilul în direct, pe Internet

Yasmin Chaudhry, o norvegiancă de 26 de ani, şi-a ucis fetiţa în vârtă de 1 an, scufundându-i capul într-o găleată, în timp ce comunica pe Internet cu prietenul ei din Marea Britanie, relatează presa britanică. Prietenul a urmărit până la capăt, prin Skype, scena crimei.

După ce a fost arestată pentru crimă, Yasmin  a oferit mai multe variante anchetatorilor. Iniţial, ea a declarat că şi-a pedepsit copilul pentru că s-a trezit. Apoi s-a răzgândit şi a declarat că fetiţa ar fi căzut din greşeală în găleată.

Tot timpul şi-a susţinut nevinovăţia şi a încercat să dea vina pe iubitul ei, pe care l-a cunoscut pe Internet. Femeia a fost arestată, iar cel de-al doilea copil al ei, un băiat în vârstă de cinci ani, a fost dat în grija asistenţilor maternali.

Prietenul despre care Zasmin a spus că a încurajat-o să comită crima nu era tatăl feţiei ei. Un bărbat care trăieşte acum în Pakistan este tatăl fetiţei ucise, scrie The Telegraph.

Gestul mamei de 26 de ani, de o cruzime greu de imaginat, a îngrozit lumea.