Şi-a vândut casa pentru a plăti operaţiile estetice FOTO

O britanică şi-a vândut locuinţa pentru a face rost de banii necesari numeroaselor operaţii estetice.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 13:28

După ce a slăbit 6o kilograme, Jayne Fenney în vârstă de 50 de ani a continuat să fie nemulţumită de felul cum arăta, întrucât s-a ales cu un exces de piele de care a scăpat prin intermediul unei operaţii în valoare de 30.000 de lire sterline.

Acesta s-a supus unei remodelări corporale de peste 14.000 de lire sterline, dar a suferit şi intervenţii de tonifiere a braţelor, de ridicare a sânilor şi a coapselor, care au costat-o aproape 16.000 de lire sterline.

Pentru că nu beneficia de toată suma de bani, Jayne şi-a văndut casa cu 120.000 de lire sterline, deoarece era prea mare pentru ea: „Locuiam într-o casă cu trei dormitoare şi aveam o curte de aproape 100 de metri pătraţi, aşa că m-am gândit că nu am nevoie de atât de mult spaţiu”, informează Daily Mail.

După ce şi-a refăcut corpul, femeia şi-a achiziţionat o rulotă, care să fie noua casă.

După ce a trecut prin două divorţuri, femeia a luat în calcul chirurgia estetică, pe care însă nu şi-o putea permite.

După operaţia de reconstrucţie a corpului, aceasta se simte foarte fericită că poate purta costum de baie: „În sfârşit pot să port şi eu un costum de baie, pentru prima oară în viaţa mea. Mi-am cumpărat mai multe, ca să-mi etalez noul aspect, acum că am căpătat atât de multă încredere în mine. Nu mă mai acopăr cu prosopul când merg la plajă. Sunt atât de mândră să-mi expun trupul”.