Şi actorii obosesc: Morgan Freeman a adormit în timpul unui interviu în direct, la televiziune VIDEO

Este unul dintre cei mai respectaţi actori de Hollywood. Dar până şi vedetele obosesc uneori. Este şi cazul lui Morgan Freeman, în vârstă de 75 de ani, care a aţipit în timpul unui interviu.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 11:10
Şi actorii obosesc: Morgan Freeman a adormit în timpul unui interviu în direct, la televiziune VIDEO

Morgan Freeman şi Michael Caine, în vârstă de 80 de ani, au fost invitaţi la o emisiune pentru a-şi promova cel mai recent film, „Now you see me”, despre magicieni.

În timp ce Caine a încântat, ca de obicei, publicul, trezitul dis de dimineaţă s-a dovedit prea mult pentru Morgan Freeman.

„Am fost în public seara trecută, nu am mai văzut filmul cu public. Iar reacţia a fost incredibilă, pentru că îţi arată trucurile. Pentru că în film vine poliţia şi vede cum a fost făcut trucul”, explica de zor Caine.

Prezentatorii, înţelegători, nu l-au trezit pe actor, ci şi-au continuat interviul cu Michael Caine. „Am interpretat rolul unui magician într-un film, dar vreau să spun că a trebuit să învăţ trucuri cu cărţile de joc de magician adevărat”, a continuat Caine.

Din când în când, Morgan Freeman se mai trezea, îşi completa colegul, după care adormea la loc. Iar la final, a părut nerăbdător să se întoarcă acasă.

Filmul Now You See Me spune povestea unei echipe de iluzionişti care jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.