Şi-au adus părinţii în prag de disperare din cauza unui băiat. Două adolescente au dispărut fără urmă

O fată de 14 ani din Mureş şi-a adus la disperare familia pentru un băiat cunoscut pe Facebook. Copila a dispărut de acasă şi timp de cinci zile, nimeni n-a mai reuşit să dea de ea. Poliţiştii au găsit-o într-un final în alt judeţ. Din păcate, nu este un caz singular. O adolescentă de aceeaşi vârstă din Sebeş a fost de negăsit două zile. Ea plecase la prietenul ei, în municipiul Sibiu.

26 feb. 2015, 11:30
Şi-au adus părinţii în prag de disperare din cauza unui băiat. Două adolescente au dispărut fără urmă

O fată de 14 ani din Sighişoara, judeţul Mureş, a fost dată dispărută de părinţi după ce a plecat de acasă şi nimeni n-a mai reuşit să dea de ea. Copila a plecat de acasă sâmbătă, 21 februarie, şi nu s-a întors în următoarele cinci zile, astfel că familia ei a anunţat Poliţia. Oamenii legii au început căutările şi după cinci zile, fata de 14 ani a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Turda, judeţul Cluj.

Potrivit Vocea Transilvaniei, adolescenta le-a declarat poliţiştilor că a plecat de acasă la un prieten, de 17 ani, din municipiul Turda, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Un caz asemănător a avut loc şi în Sebeş.

Izabela, fata de 14 ani din Sebeș, plecată de la domiciliu luni seara, s-a întors acasă. Polițiștii din Sebeș au fost anunțați miercuri de mama fetei că aceasta a apărut, după două zile în care părinții nu au știut nimic de ea, acasă. Se pare că, în perioada în care a fost plecată, minora s-a aflat împreună cu prietenul său, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Sebeş, în municipiul Sibiu.

Minora fusese dată în urmărire la nivel naţional.

Vezi şi: A postat o fotografie sexy pe Facebook, în timp ce iubitul său era la bere cu prietenii. Ce a urmat FOTO