Şi-au „legat” destinele! Laura Codruţa Kovesi şi iubitul ei s-au căsătorit în secret! Cum îl descrie pe bărbat: „A lucrat în mediul privat!”

Laura Codruța Kovesi este măritată "de ani buni", şi nu de câteva luni, aşa cum s-a speculat în spaţiul public în ultima vreme. Fosta şefă a DNA a făcut dezvăluiri în premieră despre momentul în care s-a căsătorit, dar şi despre soţul ei.

19 oct. 2022, 21:41
Şi-au „legat” destinele! Laura Codruţa Kovesi şi iubitul ei s-au căsătorit în secret! Cum îl descrie pe bărbat: „A lucrat în mediul privat!”

În primăvara acestui an, au apărut zvonuri potrivit cărora fosta șefă a DNA s-ar fi căsătorit, „în urmă cu câteva luni bune”, cu un fost ofiţer SPP. Kovesi infirmă aceste zvonuri şi susţine că este căsătorită de multă vreme, iar soţul ei nu este nici pe departe fostul SPP-ist ce-i fusese detașat în perioada în care a condus instituția anticorupție din România.

Laura Codruţa Kovesi şi iubitul ei s-au căsătorit în secret

M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg. Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în mediul privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar. Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu diverse persoane, foşti ofiţeri SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă în timp, ne-am căsătorit și asta e.

Citeste si Laura Codruța Kovesi: „Iohannis mi-a cerut, în vara lui 2018, demisia de la șefia DNA, înainte de semnarea decretului de revocare din funcție. Am refuzat”

N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. N-am făcut un mare eveniment din asta, e o chestiune privată. Nu mi-am schimbat numele, legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător”, a declarat fosta șefă a DNA într-un interviu pentru spotmedia.ro

Cutremur politic: Kovesi îl atacă pe Iohannis

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a dezvăluit că a refuzat să demisioneze de la șefia DNA, în vara anului 2018, atunci când președintele Klaus Iohannis i-a cerut acest lucru, înainte de a semna decretul de revocare din funcție.

Kovesi a confirmat faptul că președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia înainte de a semna decretul de revocare. „Da, este un lucru pe care nu l-am făcut public. A fost o discuție între noi. N-am considerat că trebuie să fac public acest lucru. Mi-a cerut demisia. Am refuzat”.

Fosta şefă anticorupţie a explicat că a refuzat să demisioneze fiindcă nu avea niciun motiv să o facă. De asemenea, aceasta a mărturisit că se aștepta să primească un „mulțumesc” la sfârșitul mandatului pentru ceea ce a făcut în anii de activitate.

Citeste si Procurorii lui Kovesi investighează achiziţia de vaccinuri anti-COVID în UE