Şi-au văzut MOARTEA cu ochii! Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere

Un şofer băut a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit violent de un stâlp. Era cât pe ce să spulbere mai mulţi pietoni. După impact, omul a fugit, dar a fost prins la câteva ore după accident.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 08:32
Şi-au văzut MOARTEA cu ochii! Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere

Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.00. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată faptul că şoferul unui autoturism Volvo, înmatriculat în UK, a pătruns în curbă cu viteză, fără să încetinească la trecerea de pietoni. În incercarea de a-i evita pe cei cinci pietoni aflaţi pe trecere, şoferul a pătruns pe contrasens, moment în care s-a izbit cu putere de un stâlp de iluminat, de pe care s-au desprins mai multe elemente. În zona stâlpului se aflau alte două persoane, care pur şi simplu au înlemnit în momentul coliziunii.

Citeşte şi: S-a GRĂBIT SPRE MOARTE. O femeie a murit după ce a condus cu viteză, a adormit la volan şi a făcut accident

Potrivit citynews.ro, după cele întâmplate, atât şoferul, cât şi ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii s-au făcut nevăzuţi lăsând autoturismul în mijlocul trotuarului. La câteva ore după accident, poliţiştii l-au identificat pe şofer.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 31 de ani din municipiul Bistriţa. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor, întrucât nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi pe trecerea de pietoni şi a depăşit neregulamentar.