Şi bogaţii îşi lovesc nevestele. Vezi dramele prin care au trecut Cristina Duma şi Larisa Drăgulescu

Femeile din România nu au parte numai de mărţişoare şi de flori de 8 martie, ci şi de bătăi crâncene din partea soţilor. Violenţa domestică este o problemă veche în societatea noastră şi se regăseşte şi în casele cuplurilor cunoscute. Cristina Duma şi Larisa Drăgulescu, două dintre victimele acestor traume, au vorbit în exclusivitate la România TV despre cum arată viaţa alături de un soţ violent şi ce efecte are asupra femeii şi copiiilor.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 09:38
Şi bogaţii îşi lovesc nevestele. Vezi dramele prin care au trecut Cristina Duma şi Larisa Drăgulescu

Cel mai recent scandal este cel dintre miliardarul Eduard Uzunov şi fosta sa soţie, Cristina Duma. La începutul săptămânii, aceasta a venit cu executorii şi poliţia pentru a-şi recupera fetiţele. Invitată la emisiunea Glossy News, Cristina Duma a făcut dezvăluiri despre violenţele fostului soţ, care au împins-o spre ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mediatizate divorţuri.

„Le aplica corecţii fizice. Le bătea. Au declarat chiar şi ele celor de la protecţia copilului. De altfel şi eu am ajuns în urma unui astfel de incident. Totdeauna am spus lasă, o să treacă. Am făcut un copil şi am spus lasă, că o să se facă mare şi nu divorţez acum este copilul prea mic şi viaţa noastră s-ar schimba. Am făcut o casă, am yis că terminăm casa şi ne mutăm, poate o să se schimbe”, a povestit Cristina Duma.

Problemele nu s-au încheiat pentru Cristina Duma nici după divorţ.

„Ne hărţuieşte, mă sună, îmi trimite mesaje. În faţa camerelor de filmare are un comportament foarte bun, vorbeşte frumos”, a mai spus Cristina Duma.

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, a povestit la Glossy News despre bătăile pe care le-a luat. Ca întotdeauna, totul a început cu o palmă.

„Prima palmă a fost când eram însărcinată cu fetiţa prin luna a opta şi bineînteles că am plâns şi am suferit. (…) El îşi cerea iertare de fiecare dată după fiecare bătiaei, zicea că mă iubeşte, că îi pare rău, că l-am enervat, ca am avut gura mare, ca trebuia să tac. (…) Erau motive banale, nu era nimic care să…oricum nu mi se pare normal să dai în cineva, dar la noi era banal…dacă punea un pahar cu gura în sus, el îmi zicea „de ce nu l-ai pus cu gura în jos”, povesteşte Larisa.

În plus, Larisa Drăgulescu susţine că fostul soţ a uitat de copiii pe care îi are şi nu le mai plăteşte pensie alimentară de mai bine de un an.