BACALAUREAT 2018: Şi frumoasă, şi deşteaptă. Povestea unui fotomodel admis la Sorbona

Bianca Banu este de patru ani fotomodel la o agenție din Buzău iar zilele acestea sustine examenul de Bacalaureat. Tânăra a fost deja admisă la prestigioasa universitate Sorbona, unde va studia Dreptul. Fotomodelul vrea să continue activitatea și în Franța, atât din plăcere dar și pentru a avea o sursă de venit.

RomaniaTV.net
27 iun. 2018, 05:32
BACALAUREAT 2018: Şi frumoasă, şi deşteaptă. Povestea unui fotomodel admis la Sorbona

Bianca Banu are 18 ani, a absolvit o clasă de științe sociale. A terminat liceul cu media 9.70 iar zilele acestea parcurge examenul maturității. Buzoianca este model si se poate lăuda cu faptul ca a fost acceptată la universitatea Sorbona

„Am mers și la câteva ședințe foto pentru câteva firme de haine din oraș, și la câteva hostesse în oraș dar pe primul loc a fost învățatul. M-a ajutat să mă descurc într-un fel singură, să fiu mai independentă pentru că, să spunem drept, am câștigat câțiva bani de buzunar și cred că mă va ajuta și pe mai departe”, a spus Bianca, potrivitRomânia TV.

Viața Biancăi va intra într-o nouă etapă, după plecarea la Sorbona. Tot școala va fi pe primul plan însă fotomodelul buzoian se ambiționează să-și ducă mai departe și pasiunea.

Bianca nu mai este atât de sigură că va reveni în țară după cei trei ani de studiu la universitatea pariziană. Vrea ca în al patrulea să se specializeze în Știinţe Politice și apoi să lucreze în Diplomaţie, într-o ambasadă sau la Parlamentul European.