Sibienii își critică primarul pe Facebook

O tânără din Sibiu îi reproșează primarului Sibiului și candidatului ACL pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, într-un mesaj public scris pe rețeaua de socializare Facebook, că este „la fel ca toți ceilalți "afaceriști" și "băieți deștepți" de pe la noi".

10 sept. 2014, 09:45
Sibienii își critică primarul pe Facebook

„Trăind în Sibiul real, cel pe care turiștii nu au cum să îl descopere pe parcursul unei vizite scurte, dar cu care noi cei care locuim în oraș ne confruntăm zi de zi, am ajuns la concluzia că afacerile și interesele dumneavoastră politice au fost întotdeauna deasupra priorităților și problemelor sibienilor”, își începe tânăra scrisoarea.

Citeşte şi: 

Scrisoarea unei tinere dezamăgite de ruperea USL: Iohannis, de la speranţă la dezamăgire

Aceasta mai scrie că „sunt sute de familii din Sibiu care suferă din cauza aroganței și indiferenței dumneavoastră, domnule Iohannis. Toți acești oameni sunt dovada vie a faptului că până acum ați jucat doar un rol, ați construit un mit, ascunzând toate problemele din oraș în umbra lui”.

În continuare, tânăra enumeră mai multe probleme din orașul Sibiu, pe care consideră că primarul Iohannis ar trebui să le rezolve cât mai repede. Printre acestea se numără problemele din cartierul Ștrand, mizeria din zona Stadionului Voința și lucrările începute și nefinalizate.

Scrisoarea poate fi citită aici