Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, VISA la o carieră în FOTBAL, dar a ajuns să fie Agent de Vânzări

Din prima căsătorie fostul jucător şi antrenor, Ilie Dumitrescu are doi băieţi. Dacă băiatul cel mare, Dan Dumitrescu a preluat afacerea familiei şi acum a ajuns să fie directorul unui local de fiţe din Centrul Vechi al Capitalei, Sică Dumitrescu, fiul cel mic, spera că va călca pe urmele tatălui său.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 11:13

Absolvent al liceului sportiv „Mircea Eliade” din Capitală, Sică Dumitrescu spera din răsputeri că va ajunge un fotbalist la fel de cunoscut ca tatăl său. Din păcate, însă, destinul i-a fost nefavorabil şi toate visele sale i s-au năruit.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, vedetă într-un film de un milion de euro

După ce a terminat liceul, Sică Dumitrescu a început seria de transformări care spera să-l ajute să se facă remarcat în fotbal. Cum viaţa are multe surprize pentru fiecare, nici tatuajele, look-ul şi nici numele nu l-au ajutat pe Sică să devină vedetă în lumea sportului.

Recent, paparazzi de la SpyNews l-au surprins pe fiul lui Ilie Dumitrescu într-o ipostază uimitoare. Se pare că Sică s-a angajat de curând ca Agent de Vânzări la un magazin de încălţăminte de lux dintr-un mall din Capitală. Dacă în trecut Sică era o persoană care ţinea foarte mult la aparenţe şi la ce este el cu adevărat, iată că acum totul s-a schimbat.

Din plăcere sau poate din nevoie, Sică a devenit un băiat responsabil, care este pregătit în orice moment să o ia de la zero fără să aibă prea multe remuşcări.

Citeşte şi  Drama IMENSĂ a fiului lui ILIE DUMITRESCU