Sicriul cu trupul neînsuflețit al Rornei Hartner a ajuns în România! Când va fi înmormântată regretata actriță

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei Rona Hartner a ajuns miercuri în România și a fost depus la Capela Cimitirului Bellu Catolic din București. Cei care vor să își ia rămas bun de la îndrăgita actriță o pot face până vineri atunci când va avea loc slujba de înmormântare.

29 nov. 2023, 14:13
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Rornei Hartner a ajuns în România! Când va fi înmormântată regretata actriță
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Rornei Hartner a ajuns în România!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Rornei Hartner a ajuns în România! După priveghiul din Franța, familia Ronei Hartner a decis să aducă trupul neînsuflețit al vedetei în țară pentru a fi înmormântată alături de tatăl și strămoșii săi.

Citește și Rona Hartner și-a lăsat mama într-un abis de durere. Sora vedetei, Rinda, face dezvăluiri dureroase despre tragedia care s-a abătut asupra familiei

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Rornei Hartner a ajuns în România!

Ea își va dormi somnul de veci la cimitirul Bellu Catolic din București. Până atunci cei care au iubit-o și apreciat-o pe regretata actriță îii pot aduce un ultim omagiu și își pot lua rămas bun de la ea, începând de miercuri și până vineri, la ora 12, atunci când va fi condusă pe ultimul drum.

Familia Ronei Hartner a decis ca vedeta să fie înmormântată pe data de 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu cancerul.

În luna iulie, la 4 ani după ce a învins cancerul de colon, Rona Hartner anunţa că se confruntă din nou cu nemiloasa maladie. Artista a aflat că de data aceasta are cancer la plămâni în stadiul 4 şi deja se manifestă cu metastaze.

Vestea a tulburat-o pe vedetă, care a încercat să îşi găsească puterea să lupte din nou. Adevărul l-a aflat în urma unui control, din cauza unei tuse care nu îi mai trecea.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur şi mă lupt cu el. Acum aştept rezultatele de la biopsie şi o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt şi nu prea reuşesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele o perioadă şi le reiau după ce îmi revin. Practic de două luni tușeam încontinuu.

Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și după părerea ei, este ceva mult mai grav. M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze”, a declarat Rona Hartner, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și Ce relație avea Rona Hartner cu sora ei, Rinda: „Gelozia și invidia”. Cine i-a fost alături artistei, de fapt, în ultimele clipe de viață