Sigiliu pe firma de termoficare din Mangalia

Publicat: Joi, 16 Februarie 2012 18:28 // Actualizat: Joi, 16 Februarie 2012 18:28 // Sursa: România TV

Coşmarul locuitorilor din Mangalia continuă. Ei stau de trei luni în frig şi, deşi miercuri Primăria a reziliat contractul cu firma distribuitoare de căldură, iar directorul societăţii a fost arestat pentru abuz în serviciu şi şantaj, problema lor nu s-a rezolvat.

Foto: România TV

Angajaţii de la firma de termoficare au stat joi pe lângă uşile sigilate ale societăţii la care lucrează. Ei au venit la serviciu şi au găsit toate uşile închise, după ce miercuri primarul a reziliat contractul cu firma distribuitoare de căldură.

În tot acest timp, oamenii din Mangalia nu mai suportă frigul din case şi nu mai cred nimic din ce spun autorităţile.

07.17-07.30 "Am murit de frig în casă, e foarte greu, am noroc că mă duc la serviciu o seară da, una nu şi mă încălzesc acolo şi soţia se bagă în pat şi se culcă. E un adevărat calvar prin ce trecem", a declarat unul dintre locuitorii din Mangalia.

Viceprimarul a mers la prim-ministru pentru a-i explica întreaga situaţie de la Mangalia. El spune că vrea fie obţinerea unei derogari de la Legea privind achiziţiile publice, fie alocarea din fondul de rezervă de stat a unei cantităţi de 2500 tone combustibil.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
căldură calorifer combustibil Guvern Mangalia prefect primar
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H