Război TOTAL între STEAUA şi ARMATĂ. Ce se întâmplă cu SIGLA şi CULORILE

Valeriu Argaseala, presedintele FC Steaua, sustine ca reprezentantii Armatei refuza negocierile, motiv pentru care gruparea din Ghencea este practic obligata sa isi schimbe emblema si culorile.

09 ian. 2015, 06:49
Război TOTAL între STEAUA şi ARMATĂ. Ce se întâmplă cu SIGLA şi CULORILE

„De cand a venit acea decizie a instantei noi am respectat-o. Am avut o singura discutie cu cei de la Armata, dupa care n-am mai avut subiect. Nu au mai existat noutati din partea CSA-ului. Nu stim in ce conditii ne permit sa folosim sigla. Nu si-au manifestat in niciun fel disponibilitatea de a discuta cu noi altfel decat de a ne interzice totul. Nu exista nicio noutate pentru a discuta pe aceasta tema. Noi am vrut sa discutam, ei nu. Nu am niciun fel de reper, nu stiu ce vor cei de la Armata”, a declarat Valeriu Argaseala la Digi Sport.

Steaua a depus la OSIM mai multe cereri de inregistrare a unor marci noi, pentru a fi pregatita in cazul in care trebuie sa isi schimbe numele, culorile si emblema.

„Culorile le veţi vedea vineri. În principiu o să rămână roşu şi albastru”, a spus Valeriu Argăseală când a fost întrebat dacă Steaua va evolua în retur în alte culori.

„Noi am depus la OSIM siglele, ni le vor aproba, dupa care vom lua una oficiala. Nu ne schimbam echipamentul. Am fost foarte rigurosi, nu am vrut sa mai folosim nimic, chiar daca nu stim motivarea ICCJ. Noi nu am vrut sa mai avem niciun fel de tangenta cu vechea sigla si atunci am evitat absolut orice pentru a nu intra intr-o disputa”, a mai explicat oficialul celor de la Steaua.