Sihastrul din Iazul Nordului: Povestea bărbatului care a trăit izolat, în pădure, 27 de ani

Un bărbat care a trăit izolat aproape trei decenii într-o pădure şi este suspectat că a comis peste 1,000 de furturi, a fost arestat de poliţişti după ce a încercat să dea o nouă spargere într-o tabără pentru tineri, informează bbc.co.uk.

11 apr. 2013, 15:55

Christopher Knight, în vârstă de 47 de ani, a fost prins de poliţişti în data de 4 aprilie. Potrivit acestora, bărbatul ar fi trăit timp de 27 de ani fără să intre în contact cu oamenii, iar întâlnirea cu ofiţerii de poliţie ar fi primul contact cu oamenii din anii ’90 încoace.

Christopher „vizita” tabăra de copii cu dizbilităţi de fiecare dată când avea nevoie de ceva. Mai mult, autorităţile îl suspectează că ar fi autorul a peste 1,000 de furturi, dar potrivit legii bărbatul poate fi urmărit penal doar pentru cele comise în ultimii şase ani.

Unii localnici din Rome le-au spus jurnaliştilor că l-au văzut uneori pe Knight în timp ce se plimba pe lângă lacul North Pond, alţii i-au văzut adăpostul în timp ce se plimbau pe lângă pădure.

Locuiesc în acest oraş de 32 de ani şi nu l-am văzut niciodată pe acest om”, a povestit poliţistul local Paul Anderson pentru Associated Press.

Christopher Knight a fost arestat sub acuzaţia de  furt.

Citeste si:

Superman există şi trăieşte în America. Un om doboară copacii din pădure cu mâna goală