Sile Cămătaru era sa moară în închisoare de Covid. Nuţu Cămătaru: „A avut plămânii afectaţi 90%”

Cel mai temut clan din România nu a scăpat de coronavirus. Nuţu Cămătaru a făcut dezvăluiri şocante la lansarea cărţii scrise de Codin Maticiuc.

24 nov. 2021, 14:39

Sile Cămătaru a fost grav afectat de Covid în penitenciar. Dezvăluirea a fost făcută de Nuţu Cămătaru la lansarea cărţii „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

„Sile Cămătaru a avut 90% plămânii afectati, l-am transferat cu japca la spital la Jilava, ca era sa moară la spital. Ion Petrisor a fost dus si el la spital in aceeasi zi si a doua zi el a decedat. Eu sunt vaccinat , am trecut si prin boala. Fratele meu a facut boala in penitenciar si daca nu ma zburleam eu la sistem putin il lasau acolo sa moara”, a povestit Nuţu Cămătaru la conferinţa de presă.

Nuţu Camataru, dezvăluiri explozive după 18 ani de puşcărie! „Doar eu şi Dan Voiculescu am fost condamnaţi prin telepatie! Cel mai greu a fost să dorm cu băiatul meu în camera în penitenciar!”
Nuţu Cămătaru a povestit la lansarea cărţii lui Codin Maticiuc că a infectat şi el cu coronaviru şi că este vaccinat.

Codin Maticiuc a dezvăluit, prin intermediul unei postări pe Facebook, că a scris o carte despre interlopul Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru. Cartea intitulată „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, care a fost lansată miercuri, alături de protagonist, Nuţu Cămătaru.

Codin Maticiuc face film despre viaţa lui Nuţu Cămătaru. Mihai Bendeac va fi în rolul principal: „A acceptat”