Sile Cămătaru s-a cuminţit. Vinde vopsea pentru maşini

Recent ieşit din închisoare pentru bună purtare, Sile Cămătaru nu se mai poate bucura de viaţa de huzur de dinainte şi a fost nevoit să se angajeze. Asta pentru a îndeplini una dintre condiţiile puse de judecători pentru a-l pune în libertate.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 08:15
Sile Cămătaru s-a cuminţit. Vinde vopsea pentru maşini

Sile Cămătaru s-a făcut băiat cuminte după ce a ieşit din închisoare. Aşa cum a promis pentru a fi eliberat pentru bună purtare, temutul interlop şi-a căutat de lucru, iar acum este agent de vânzări la o firmă care comercializează vopsele şi alte produse chimice destinate atelierelor de reparaţii auto.

Potrivit avocatului său, citat de CanCan, Sile Cămătaru, Vasile Balint pe numele său real, lucrează pe teren şi tocmai de aceea are un program flexibil. În plus, nu s-a angajat într-un domeniu în care este novice, deoarece în anii ’90 a obţinut o diplomă de vopsitor auto.

„Firma vinde vopsele auto, chit, lacuri şi alte asemenea materiale, iar Vasile Balint se ocupă de desfacerea şi distribuţia produselor. Clientul meu are o diplomă de vopsitor auto şi este foarte bun în această meserie”, a precizat avocatul Daniel Caraman.